Online spelling oefenen voor het PO | Lancering nieuwe spelletjes

online lezen
HomeLinkedinFacebookPinterestTwitter

Nieuwe spelletjes! Online oefenen

header

Nieuwe spelletjes op de pagina met online oefenvormen | spelling

Vorig jaar is de spelling-oefensite met werkbladen, spelletjes en oefentools gelanceerd. Vele positieve reacties en wensen stroomden de mailbox binnen. Op veler verzoek zijn nu in samenwerking met digipuzzle.net de beschikbare spelletjes uitgebreid.
 


De NIEUWE activiteiten

Naast het online oefenen, het auditieve dictee en de beschikbare werkbladen behorende bij alle woordpakketten, zijn er nu in het totaal negen spelletjes beschikbaar voor de leerlingen. Nieuw zijn:  oefenen Galgje, Pacman, Woordzoeker, Woorden happer en de schiettent.
 

Houd de vernieuwen (updates) in de gaten!

Ook de komende tijd blijven we de pagina verder ontwikkelen. We zijn nu bezig met het vernieuwen van het onderdeel werkwoordspelling. Heeft u verder nog wensen? Mail deze gerust aan ons door! 
 


Liever offline Spelling oefenen? Bestel de spellingwerkbladen

Voor groep 3 t/m 8 werkbladen behorende bij alle spellingcategorieën beschikbaar als PDF, een digitale orthotheek van 500 bladzijden. Een fantastisch naslagwerk om de leerlingen gericht te kunnen ondersteunen. Ideaal op elke school, voor elke leerkracht, Remedial Teacher en interne begeleider. Lees hier meer informatie of bestel het spellingpakket van meester Klaas.
Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door portalengroep.nl, de educatieve database voor het po.

-Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar uw collega’s.
-Meld u aan en ontvang de educatieve nieuwsbrieven van de portalengroep.
-In deze nieuwsbrief is advertentieruimte beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie.
uitschrijven