Lancering nieuwe onderwijsportals | PO en VO

Nieuwe portals voor leerkrachten en docenten. Het grootste leermiddelenportal voor het onderwijs is gemigreerd naar een nieuwe omgeving en heeft zijn diensten inhoudelijk stevig uitgebreid! Leermiddelen PO/VO. Lesmateriaal, tools, animaties en meer! Gerangschikt op vakgebied en thema. Zowel voor het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs is er een eigen herkenbare omgeving.
online lezen
HomeLinkedinFacebookTwitter

Lancering nieuwe onderwijsportals

header


Nieuwe portals voor leerkrachten en docenten

Het grootste leermiddelenportal voor het onderwijs is gemigreerd naar een nieuwe omgeving en heeft zijn diensten inhoudelijk stevig uitgebreid!
 

De onderwijsportals in vogelvlucht:

Leermiddelen PO/VO

Lesmateriaal, tools, animaties en meer! Gerangschikt op vakgebied en thema. Zowel voor het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs is er een eigen herkenbare omgeving. Ga naar het:
leermiddelenportal PO Leermiddelenportal VO

Lespakketten PO/VO

Een uitgebreide verzameling van lespakketten en lesbrieven, geordend op vak- en deelgebied. Actuele lespakketten vind je bovenin de verzameling. Ga naar:
PO Lespakketten VO Lespakketten

Vacatures PO/VO Nieuw!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op het vacatureportal worden alle openstaande vacatures binnen het onderwijs weergegeven. Tip: filter eenvoudig op vacatures bij jou in de buurt. Ga naar:
Vacatures PO Vacatures VO

Nieuws PO/VO Nieuw!

Alle onderwijsgerelateerde nieuwsberichten en artikelen zijn bijeengebracht in het overzichtelijke nieuwsportal.  Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!  Ga naar:
PO nieuws VO nieuws

Werkboekjes PO Nieuw!

Per thema en vakgebied werkboekjes voor iedere groep; eenvoudig als pdf-bestand te downloaden en af te drukken. Ga naar:
Het werkboekjesportal

Musicals PO

Afscheidsmusicals, maar ook andere musicals (en eindfilms) zijn hier overzichtelijk bijeen gebracht. Zoek bijvoorbeeld op producent, type musical of groepsgrootte. Aanrader voor leerkrachten groep 8! Ga naar:
Het musicalportal

Theater PO/VO

Theatervoorstellingen voor groep 1 t/m 8; in het theater, maar ook bij jou op school. Vrijwel alle theatergroepen zijn hierin opgenomen. Ga naar:
Het theaterportal PO Het theaterportal VO

Apps PO/VO

Educatieve apps, gerangschikt op vakgebied en thema. Voor PO was er voor groep 1-2 en 3-8 al een portal, maar voor het VO is er nu ook een overzicht van de meest gebruikte apps uitgewerkt. Ga naar:
Apps voor het PO Apps voor het VO

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons op de NOT

We zijn op de NOT aanwezig om al onze ontwikkelingen met je te delen. Graag leiden wij je rond in de portals met educatieve content. We zijn te vinden in hal 1 op stand 073 [stand 01.A073].
 
basisonderwijs.onlinevoortgezetonderwijs.online